Bogácsa  Apartman

Apartmanok

Válassza a legmegfelelőbb apartmant!

Tovább

Csomag ajánlatok

Keresse meglepetéseinket!

Ajánlatok

Bogács

Fedezze fel Bogács rejtett értékeit!

Tovább

Pihenje ki apartmanunkban heti fáradalmait

Tanmese


„Valamikor, nagyon régen, amikor még erdő borította e tájat, egy ember járt errefelé. Egy szélkét vitt magával. Abban volt egy darab avas vaj, zsír és pogácsa. És egyszer csak megbotlott ez ember, elesett, a szélke összetört, tartalma pedig szétment.

  • Amerre a cserépedény darabajai estek, Cserépfalu helység keletkezett.
  • Amerre a zsír elfolyt, lett Zsérc.
  • A pogácsa (=bogácsa) Bogács felé gurult el,
  • az avas vaj (=rossz vaj) pedig Noszvaj felé

Azóta nevezik így ezt a négy községet mind a mai napig.” (a bogácsiak a mai napig bogácsának hívják a pogácsát.)

Vendégházunk


A fárasztó munkanapok után mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás. Akár egy egész hetet, akár csak egy hétvégét tölt el kellemes környezetben, hétfőn visszatérve a mindennapokba újult erővel folytathatja a munkát.
Mindenkinek szüksége van időnként egy kis levegőváltozásra, hogy kiszabaduljon a megszokásokból, és csendes vidéki környezetben tölthessen el egy kis időt.

Bogácson nappal termálfürdőnek gyógyvize, esténként a boros pincék tüzes borai várják a vendéget. A strandfürdő többféle medencével és wellness szolgáltatással áll az idelátogatók rendelkezésére.

A párok és a családtagok az üdülés alatt még közelebb kerülhetnek egymáshoz, és bepótolhatnak mindent, ami a munka miatt kimaradt a hétköznapokból.

Vendégházunk a Hóor völgyében várja a kirándulni, pihenni vágyókat! A környék látnivalókban és programokban gazdag, minden korosztály könnyen megtalálja a neki leginkább megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

A strand többféle medencével várja a pihenni és feltöltődni vágyó vendégeket – gyógyvizes medencék, pezsgőfürdő, gyermekpancsoló és úszómedence is található a fürdő területén.
Különbejáratú igényesen kialakított, összkomfortos apartmanjaink csodálatos környezetben találhatóak, vendégházunk füvesített pihenőkerttel,  bográcsozóhellyel, grillezővel rendelkezik.

Apartmanjainkban a feltöltődés csak 2 éjszaka foglalása esetén lehetséges!