• Termálstrand

    Termálstrand

    Töltődjön fel a bogácsi termálstrandon

    Tovább
  • Bogácsa     Apartman

    Bogácsa Apartman

    Meghitt pihenés elegáns környezetben

    Tekintse meg szobáinkat!
  • Borkóstolás

    Borkóstolás

    Ismerje meg a Szent Márton Borrendet

    Tovább

Bogácsi programok

XXIII. Bogácsi Fürdőfesztivál 2023.július 15.

Fürdő szépe választás: A legkülönlegesebb események egyike a Fürdő szépe választás, ahol a gyönyörű fürdőruhában pompázó hölgyek és úriemberek versengenek a címért. Legyen Ön is része ennek a varázslatos pillanatnak és gyönyörködjön a vonzó jelöltekben!

Egész napos vetélkedők és kreatív játékok animátorokkal: A gyerekek és a fiatal szellemű felnőttek számára animátoraink számos izgalmas vetélkedőt és kreatív játékot szerveznek. Ezeken a programokon való részvétellel garantáltan jó hangulatban telnek majd a napok!

14:30 Bíborszél koncert: Délután 2:30-kor a Bíborszél nevű zenekar lép színpadra, hogy zenéjükkel elvarázsolják a közönséget. Készüljön fel a jó hangulatra és a szórakoztató zenei élményekre!

18:00 Ismerős Arcok koncert: Este 6 órakor az Ismerős Arcok koncertjére kerül sor, amely a fesztivál fénypontját jelenti. A népszerű zenekar garantáltan fergeteges hangulatot teremt, és a legnagyobb slágereikkel szórakoztatja a közönséget.


IV. Kamionos Találkozó

A család azon tagjainak is remek program lehet, akik egy kis kikapcsolódásra és pihenésre is vágynak, Valakit a kamionok érdekelnek, valakit az élményfürdő, valakit az esti programok. Érdemes egy hosszúhétvégét eltölteni a családdal Bogácson.

Megcsodálhatod mások hatalmas és erős járműveit, sőt akár büszkén nevezhetsz a sajátoddal is: egyfajta közösség részeként, mely szinte félszavakból megérti egymást. De nem is kell ennyire elhivatottnak lenni, elég, ha csak szereted a motorokat, az autókat, kamionokat, a jó zenét. 

Kamionos találkozó


II. OLDTIMER WEEKEND BOGÁCS

Ha szereted az autók világát, különösen azokat az igazi régi szépségeket, akkor itt a lehetőség, hogy közelebbről megismerd őket! Az Oldtimer Weekend idén is Bogácson várja az érdeklődőket, hogy együtt csodálják meg a veterán járművek gyönyörűséges sorát.

Az esemény péntek este látványos felvonulással indul, amikor az oldtimer autók vonulnak végig a Bükkaljai települések útjain, így aki csak kíváncsi az autókra, az is élvezheti a látványt.

Az útvonal a Rendezvényparkból indul, majd Cserépváralján és Cserépfalun át haladva éri el Bogácsot.

Aki pedig még közelebbi kapcsolatba szeretne kerülni a veterán autókkal, az szombaton és vasárnap délelőtt a Rendezvénypark területén, a Cserépi úti pincesor mellett csodálhatja meg őket közelebbről.

Ha szereted az autók világát, akkor a Bogácson megrendezett Oldtimer Weekend nem hiányozhat az események listájáról! Várunk mindenkit sok szeretettel!

2023. 05. 13. szombat

7:00 - Parkolóba behajtás, Bogács, Rendezvénypark

7:30 - Helyszíni regisztráció, Gépátvétel, dekoráció,

8:30 - Versenyzői eligazítás, Rendezvénypark, Színpad

8:40 - Behajtás a Rajt gyűjtőben, kötelező

9:00 - RAJT gyűjtő Cserépváralja, Setét völgy CÉL gyűjtő, kötelező Cserépfalu, Központ A RAJT újbóli megközelítése, Cserépfalu gyűjtő – Bogács – Cserépváralja, 13 km.

9:00 – 12:00 Délelőtti futamok

12:00 – 14:00 Ebéd, Street food, önköltséges Rendezvénypark

14:00 – 17:00 Délutáni futamok

17:00 – 18:00 Parc fermé, Rendezvénypark

18:00 - Felvonulás

2023. 05. 14. vasárnap

9:00 - A résztvevő járművek kiállítása, Rendezvénypark

11:30 - Eredményhirdetés, díjkiosztó

13:00 - Szabadprogram

old timer bogács





Bo-Cse-Bükk Latyakfutás

2023. február 25., szombat

Bogács-Cserépfalu-Bükkzsérc útvonalon latyak futást rendezünk.

Táv: 14 km (Bogács-Cserépfalu-Bükkzsérc-Bogács)

Nevezés: JURTA ÉTTEREM (a régi helyen és a nem a pincéknél) 9.30-tól
                Futás változatlan útvonalon!

Rajt: Bogács határa tábla 11.00-kor
         a Cserépfaluba vezető műúton a borozók elől.

Cél: Bogács, Jurta kemping bejárata

Jutalom: A sportolókat zsíros kenyérrel, hagymával, meleg teával várjuk.                 Minden nevezett induló a futás végén a bogácsi thermálfürdőben lazíthat. (Ezt a kérést a nevezésnél jelezni kell!)

Nevezési díj: nincs!

Útvonal: a megszokott Bogács- Cserépfalu-Bükkzsérc műúton a Fekete Kos Fogadóig, majd balra föl a dombon a szőlövidéken vissza Bogácsra.

Szintidő: 2 óra

Kapcsolat

Üzemeltető:
Bogácsa Apartman

Cím: 
3412 Bogács Wass Albert 23

Telefon:
30/358-17-56 (12:00-20:00)

E-mail:

bogacsaapartman@gmail.com

Megosztás