Menü
Bogácsa Apartman Meghitt pihenés kellemes környezetben Bogácson
 • Termálstrand

  Termálstrand

  Töltődjön fel a bogácsi termálstrandon

  Tovább
 • Bogácsa   Apartman

  Bogácsa Apartman

  Meghitt pihenés elegáns környezetben

  Tekintse meg szobáinkat!
 • Borkóstolás

  Borkóstolás

  Ismerje meg a Szent Márton Borrendet

  Tovább

Apartmanok

Válassza a legmegfelelőbb apartmant!

Tovább

Csomag ajánlatok

Keresse meglepetéseinket!

Ajánlatok

Bogács

Fedezze fel Bogács rejtett értékeit!

Tovább

Pihenje ki apartmanunkban heti fáradalmait

Bogácsa Apartman Bogács

Tanmese


„Valamikor, nagyon régen, amikor még erdő borította e tájat, egy ember járt errefelé. Egy szélkét vitt magával. Abban volt egy darab avas vaj, zsír és pogácsa. És egyszer csak megbotlott ez ember, elesett, a szélke összetört, tartalma pedig szétment.

 • Amerre a cserépedény darabajai estek, Cserépfalu helység keletkezett.
 • Amerre a zsír elfolyt, lett Zsérc.
 • A pogácsa (=bogácsa) Bogács felé gurult el,
 • az avas vaj (=rossz vaj) pedig Noszvaj felé

Azóta nevezik így ezt a négy községet mind a mai napig.” (a bogácsiak a mai napig bogácsának hívják a pogácsát.)

Vendégházunk


A fárasztó munkanapok után mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás. Akár egy egész hetet, akár csak egy hétvégét tölt el kellemes környezetben, hétfőn visszatérve a mindennapokba újult erővel folytathatja a munkát.
Mindenkinek szüksége van időnként egy kis levegőváltozásra, hogy kiszabaduljon a megszokásokból, és csendes vidéki környezetben tölthessen el egy kis időt.

Bogácson nappal termálfürdőnek gyógyvize, esténként a boros pincék tüzes borai várják a vendéget. A strandfürdő többféle medencével és wellness szolgáltatással áll az idelátogatók rendelkezésére.

A párok és a családtagok az üdülés alatt még közelebb kerülhetnek egymáshoz, és bepótolhatnak mindent, ami a munka miatt kimaradt a hétköznapokból.

Vendégházunk a Hóor völgyében várja a kirándulni, pihenni vágyókat! A környék látnivalókban és programokban gazdag, minden korosztály könnyen megtalálja a neki leginkább megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

A strand többféle medencével várja a pihenni és feltöltődni vágyó vendégeket – gyógyvizes medencék, pezsgőfürdő, gyermekpancsoló és úszómedence is található a fürdő területén.
Különbejáratú igényesen kialakított, összkomfortos apartmanjaink csodálatos környezetben találhatóak, vendégházunk füvesített pihenőkerttel,  bográcsozóhellyel, grillezővel rendelkezik.

Apartmanjainkban a feltöltődés csak 2 éjszaka foglalása esetén lehetséges!